Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
01Jul2020
Boomstamtafels, met nuchtere, Achterhoekse wortels en een goed verhaal

Boomstamtafels, met nuchtere, Achterhoekse wortels en een goed verhaal

Nu je ons een béétje kent, weet je dat we bij Rootsmann direct óm zijn als het gaat om mooie materialen met een goed verhaal. Toen Arvid – Achterhoeker in hart en nieren – voorstelde om samen met de bewoners van Zorgboerderij Den Besselder boomstamtafels te gaan maken, ruimden we dan ook direct een speciaal plekje in op deze website. Yes! Gaan we doen!

Van het landgoed

En daarom presenteren we je hier: onze oerAchterhoekse boomstamtafels. Een beetje van Landgoed Sterrebos uit Empe (op de grens van de Achterhoek), een beetje van Arvid en héél véél van de toppers van Zorgboerderij Den Besselder in Halle.

Vol leven

De boomstamtafels zitten vol leven. Een mooi Achterhoeks boerenleven. De bomen stonden jarenlang op het erf van Landgoed Sterrebos in Empe. Totdat ze door vallende takken wat irritant vonden en plaats moesten maken voor jongere, vitalere exemplaren. En daar lagen ze. Geveld. Arvid stapte het erf op en vroeg of we ze een nieuw leven mogen geven. En zo geschiedde. We brachten de stammen naar Zorgboerderij Den Besselder waar de bewoners en vrijwilligers samen aan de slag gingen. Zagen, schuren, polijsten en monteren… Wát een aanpakkers.

Supertoffe unieke tafels

Resultaat is een serie supertoffe tafels, stuk voor stuk uniek door hun bast, diameter, noesten en jaarringen. Van buiten de rauwe kracht van de natuur, van boven de geoliede passie van de houtbewerkers. Ze zijn voorzien van de industriële Rootsmann wielen, lekker stoer. We bieden ze in verschillende diameters, dus kies voor een groepje kleintjes bij elkaar in je woonkamer of een lekker grote buiten onder je veranda… up to you! Combineer ze met zachte dekentjes, kleden en kussens voor een vet contrast tussen rauw en aaibaar!

Jouw bestelling draagt bij!

Oh, en ook tof… 20% van jouw aankoopbedrag gaat naar de harde werkers van Zorgboerderij Den Besselder!

Toekomst

Momenteel werken we samen met onze vrienden van Den Besselder nog hard aan de ontwikkeling van deze toffe tafels! Zodra ze leverbaar zijn, vind je ze in onze webshop en delen we ze op onze socials.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.