Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
28Mei2020
Woondroom: houten balken in huis

Woondroom: houten balken in huis

Als je houdt van industriele meubelen, ben je vast ook wég van het karakter van die lekkere houten balkenplafonds. Het grove hout geeft iedere ruimte een onweerstaanbaar warm en authentiek gevoel. Ben je gek op die houten balken, maar woon je in een nieuwbouwhuis? No problem! Je hoeft niet in een oude boerderij te wonen om te genieten van houten balken.

Houten balken zijn sfeermakers

“Bij de verbouwing van onze oude boerderij ontdekten we deze gave houten balken. Het was echt een gelukje, ze gaven onze woonkamer direct karakter.” Trots poserend staat de eigenaresse van die vers gerenoveerde boerderij op de foto in dat woonblad. Lekker voor d’r. Maar in een nieuwbouwwoning is de kans dat je houten balkon ontdekt natuurlijk nihil. Toch ligt die woondroom vol authentieke elementen nog steeds binnen handbereik.

Houten balken in een nieuwbouwwoning

En hier is hoe je het doet, want je kunt die balken heel eenvoudig zelf toevoegen. Met oude en rustieke bouwmaterialen creeer je exact die sfeer en warmte. Niemand die hoeft te weten dat ze stiekem niet de complete bovenverdieping van je huis dragen. Zo zijn er tegenwoordig rustieke sierbalken te koop. Niet van echt te onderscheiden kopieën van natuurlijke houten balken die je aan het plafond kunt bevestigen. Ze zijn hol en daardoor een stuk goedkoper en lichter dan massief houten balken. Dus waar wacht je nog op?

Houten balken in een industrieel interieur

Houten balken vormen het ultieme decor voor je stoere, industriële meubels. Op deze website vind je industriële meubels met een verhaal. Van industriële lockerkasten tot vintage boekenkasten. Alle meubels zijn brandschoon en nieuw, maar wel met een rauw vintage randje. Dus wel de stoere, verweerde look, maar tóch brandschoon en vrij van mankementen.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.