Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
28Jul2021
Wired People by Rootsmann

Wired People by Rootsmann

Een industrieel interieur... wat betekent dat eigenlijk? Wij denken aan stoere, rauwe materialen. De perfectie van imperfectie. En vooral, een inrichting boordevol karakter! Om jou, lieve Rootsfan, te helpen zo’n interieur vol persoonlijkheid te bouwen, houden we natuurlijk altijd onze oogjes open voor gave items. En da’s precies wat we gedaan hebben! Onlangs vielen de oogjes van onze Arvid namelijk op de vette creaties van Wired People; ’n stel ambachtslieden die bezeten zijn van metaalgaas. Om anderen aan te steken met die metaalgaasgekte maakten ze toffe producten van hun gaas. En onze Arvid; die vond ze. Én mocht ze adopteren!  

Een klein beetje backstory

First things first, nu Wired People part of the Rootsmann-family is, willen we ze graag eventjes aan je voorstellen! Wired People is een side-hustle van Wire Weaving Dinxperlo een meer dan honderd jaar oude gaasfabriek. Ze lanceerden het merk niet om er vet veel geld mee te verdienen, maar om jou te laten zien hoe gaaf metaalgaas eigenlijk is. Want dat gaas wat ze al generaties lang met enorm veel passie maken, wordt gebruikt in auto’s, machines, kassen, dierenverblijven, de bouw en andere industrieën. Onzichtbaar. Puur functioneel. Superzonde, want er zit zó veel vakmanschap en liefde in dat materiaal! De metaalgaaswevers verzamelden zich daarom in Wired People met één helder missie: we gaan ons metaalgaas naar de woonkamers brengen! Hun vakmanschap dat al uit 1917 stamt, zetten ze nu in om de ultieme industriële items te maken! En wij mogen het exclusief verkopen! Hoe vet is dat?!

Wired people lampen

Wired People in de Rootsmann-shop bij Loods 5

Omdat we weten dat jij altijd op zoek bent naar de meest unieke items voor je inrichting, zetten we de tofste metaalgaas-producten van Wired People in de spotlights!

Industriële tafellampen van metaalgaas

Metaalgaas en verlichting is de ultieme match made in heaven. Het prachtig geweven gaas geeft ’t licht een megavet effect; genius! Wired People introduceert twee gave tafellampen om je interieur ’n lekkere boost te geven; maak kennis met Lennard en Jeanette!

Tafellamp Lennard

Tafellamp Lennard heeft een supersexy body van metaalgaas, met ‘n hoogwaardig stukkie gestikt leer aan de onderkant. Hij laat onze industriële hartjes toch echt wat sneller kloppen... Lennard komt in twee stoere versies; zwart gaas met bruin leer en rvs gaas met zwart leer. Wat ’n heerlijke combinatie van stoere materialen!

Wired people lamp Lennard

Tafellamp Jeannette

Op zoek naar ’n lamp met die gave vintage look? Tafellamp Jeanette heeft ’t helemaal. Geïnspireerd op de retro mushroom lampen, Jeanette brengt je vintage interieur naar een heel nieuw level! Haar ranke voet en brede lampenkop geven een heerlijk contrast voor ’n écht statement. Ook Jeanette komt in zowel de zwarte als rvs versie; ’n metaalgaas lamp voor elk interieur!

Wired people lamp Jeanette

Industriële wereldkaarten (binnenkort live!)

Hoe maak je prints ULTIEM industrieel? Door ze op metaalgaas te drukken, duh! Wired People weeft stoere panelen van metaalgaas en drukt er ’n lekkere print op. Kale, saaie muren? GAAAAP! Daar is nu dus echt geen excuus meer voor. Heuse avonturiers hangen vanaf nu de vette wereldkaarten op van Wired People. Ze zijn d’r in twee kleuren en verweven de kleur van jouw achterwand in het totaalplaatje; dus passen ze gewoon aan élke muur! Je vindt ze hier! Eurekaaaaa!!

wired people gaaspaneel

Check ze bij Loods 5!

Nog lichte twijfels of jouw leven klaar is voor een stoere dosis metaalgaas? Omdat het allemaal nieuw, nieuw, nieuw en misschien wel een beetje spannend is, hebben we een toffe demo in onze Loods 5-shops in Amersfoort, Duiven en Zaandam geplaatst. Binnenkort krijgen ook Loods 5 in Maastricht en Depot Zeven in Hulst een eigen demo! Off you go! 

wired people lamp en gaaspaneel

Welke items van Wired People kunnen er echt niet missen in jouw industriële interieur? 

Mesh up your life! 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.