Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
19Sep2022
When life gives you lemons, make lemonade!

When life gives you lemons, make lemonade!

Door: RootsmannReacties: 0

Ons mooie winkeltje had het zwaar. There. We said it. We zijn gevallen. Opgestaan. En doorgegaan. Sterker, slimmer en zekerder dan ooit. En we hopen dat jij, lieve Rootsfan van het eerste uur, met ons mee blijft gaan. Want when life gives you lemons; make lemonade. En dát is wat we deden!

De lemons. Dit is wat er gebeurde.

Topkwaliteit en persoonlijke service tegen lage prijzen. Dat was onze succesformule. We konden er geen Tesla van rijden, maar hey, we hadden een heerlijke webshop met geweldige klanten en konden doen wat we écht leuk vonden: de wereld interessanter maken met toffe industriële meubels. En daar ging het ons om. Tot… het ineens niet meer kon…

Kort samengevat: corona + stijgende kosten + enorme zeecontainerprijzen + voorraad-vertragingen + minder verkopen door inflatie… het bleek de lethal cocktail waar we met onze lage marges niet meer tegen konden vechten. In mei hebben we daarom zelf de stekker eruit getrokken. En dat was %*#@. Want Rootsmann is ons levenswerk. Ons kind. Onze passie. En dat van vele Rootsfans. Een boek dat nog láng niet uit was. We hebben daarom gevochten om dat mooie boek niet met een klap dicht te hoeven slaan. En met succes, want met kudos van de curator, mochten we door. En boy, grijpen wij die kans even!

 

De lemonade. Dit is wat we nu beter doen!

Met trots presenteren we je: Rootsmann 2.0. Ha, meteen die prijzen maar enorm omhooggegooid denk je? Nop… absoluut niet. We hebben hooguit wat producten iets gezonder geprijsd zodat we de verhoogde productiekosten en transportkosten beter kunnen dragen. Maar we blijven voordelig. Want Rootsmannekes zijn niet voor de elite; ze zijn voor jou. Eigenzinnige kwaliteit voor weinig. En dat blijft zo. Wat er dan wél veranderd, lees je hieronder.

Bezorging vaak binnen 1 tot 3 werkdagen
Vanaf nu komt niet onze blije Edwin, maar een bezorger via KSO Logistics je meubel brengen. Van 1 bezorger naar honderden bezorgers dus. Een voorraadmeubel staat daardoor al binnen 1 tot 3 dagen op je stoep. De grote kasten brengen we nog steeds zelf en hebben daardoor een iets langere levertijd. Wanneer je de jouwe mag verwachten, staat bij het product vermeld!

Van Didam naar Doetinchem
We hebben ons grote, dure pand achter ons gelaten en zijn inmiddels verhuisd naar een compacter, voordeliger en meteen ook veel gezelliger Rootshuisje! Jeuh! Ook leuk: met ruimte voor een showroom. Zodra hiervan de deuren openen, hoor je van ons!

Achteraf betalen of in delen betalen zonder rente
Niet alleen wij hadden ’t even moeilijk, ook jou wordt het momenteel lastig gemaakt door stijgende energiekosten en ander kwaad. Daarom kun je je meubel nog steeds achteraf of in delen betalen. Gewoon voor hetzelfde bedrag als wanneer je ‘m vooraf of in één keer betaalt. We weten hoe ’t is, zeg maar.

Alleen échte blijmakers in ons assortiment
Uit enthousiasme voor industrieel is ons assortiment de afgelopen jaren enorm gegroeid. Daardoor verloren we misschien wat focus. We hebben er daarom voor gekozen om alleen door te gaan met onze échte blijmakers: jullie favorieten! Om weer lekker in die industriële vibe te komen vind je er hieronder al een paar! We hopen natuurlijk dat je lekker gaat struinen en weer een nieuwe Roots-liefde vindt. Bij elke aankoop doen wij op kantoor een klein dansje. Want, man, wat is het fijn om jou terug te zien!

Dank je wel, lieve Rootsfan! 

Jullie (overwegend) lieve berichtjes hebben ons door deze $#%$-tijd gesleept. We wisten al lang dat Rootsfans geen gewone klanten waren, maar dit... fenomenaal! 

Jullie gaven ons de energie om dóór te gaan. Met Rootsmann 2.0. Maar ook in het nakomen van de beloftes van Rootsmann 1.0. Iets dat je na een noodstop als deze niet zelf in de hand hebt. De curator beslist over je bezittingen en financiën. We hebben producten daarom uit eigen zak teruggekocht en geleverd bij de mensen die ze gekocht hebben. Een enorm karwei waar we momenteel nog volop mee bezig zijn. Maar vóóruit kunnen we alleen als we met trots achteruit kunnen kijken. 

Lieve Rootsfan, dank je wel dat je er bent. Dank je wel voor je loyaliteit en je vertrouwen. De afgelopen weken zijn we rustig gestart in ons nieuwe pand. De webshop is weer open en de eerste aankopen zijn de deur alweer uit. Geweldig. Wat je kunt doen om ons te helpen? Euh... een vet industrieel Rootsmanneke adopteren natuurlijk!  ;) 

Pand Rootsmann Doetinchem

Jouw (iets afgeslankte) Rootsmann-team:
Arvid, Henry, Lotte en Els
Rootsmann

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.