Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
19Sep2022
Vier tips om van je nieuwe huis een thuis te maken

Vier tips om van je nieuwe huis een thuis te maken

Whooohoooo! We hebben onze loods in Didam verlaten en beginnen ons al lekker thuis te voelen in ons nieuwe hoofdkwartier in Doetinchem! Terwijl wij ons de afgelopen weken volop aan het settelen waren op ons nieuwe plekkie, bedachten we dat jij misschien wel wat aan onze ervaringen hebt! Dus hier vier tips om van jouw (nieuwe) huis je échte happy place te maken!

1. Heb dikke #@&^% aan wat anderen vinden

Het internet staat vol met "hoe het heurt", wat "he-le-maal van nu is" en wat "écht niet kan". Maar come on... komt het internet elke dag thuis in jouw huis? Betaalt het internet jouw huur of hypotheek? En is het internet net zo tof als jij bent? Dacht het niet! Dit is potverdorie jóuw huis! Jouw walhalla! Jouw domein! Dus kies 100% voor wat jíj mooi vindt! Houd je van kleur? Leef je uit! Houd je van vroegah? Check die kringloop! Word jij helemaal blij van euh... 100 poppen die je de hele dag aanstaren? Zet ze neer! Zo wordt jouw huis 100% jouw thuis! 

Gorilla goud

Kies wat jíj mooi vindt!
Iedereen vindt 'm misschien raar, maar als jij 'm tof vindt, dan neem jij toch gewoon een grote gouden gorilla in huis? Leef je leven! 

Je vindt m hier! 

2. Omring je door dingen waar je écht blij van wordt

Kijk eens om je heen. Nee, niet zo globaal. Kijk eens écht naar elk dingetje om je heen. Dat halfdode plantje in de vensterbank waarvan je steeds denkt... leeft 'ie nou nóg?, dat stomme vaasje dat je ooit van iemand kreeg en daarom maar elke keer braaf weer afstoft, die foto van die troela die je al lang uit het oog verloren bent of dat kaarsje dat er staat omdat.. euh, ja, waarom eigenlijk? Kijk eens goed naar ieder ding dat een plek in jouw thuis heeft veroverd. Houd het eens vast. En voel... word ik hier écht blij van? Niet? Weg ermee! Liever mínder dingen waar je elke keer weer een glimlach van krijgt, dan véél dingen waar je soms wat buikpijn van krijgt. Zo maak jij van jouw huis jouw happy-place! 

Stal je blijmakers uit!
Zo. Als je dan alléén maar dingen in huis hebt waar je een glimlach van krijgt, zorg dan dat je ze ook lekker in 't vizier houdt! In een mooie stellingkast, of juist in een toffe formule 1 auto voor aan de muur!   

Wanddecoratie vind je hier!

3. Vorm je huis letterlijk naar jouw leven

Een interieurarchitect vertelde dat hij zijn klanten het liefst bezoekt als ze hem totaal niet verwachten. Mooi, staat zo'n gast ineens op de stoep terwijl jij druk bezig bent om dat prakkie op tijd op tafel te krijgen. Mooi, zo één. Maar het heeft een reden... Door te kijken hoe mensen van nature leven in hun huis - dus zonder op te ruimen voor visite - kon hij zien wat ze nodig hadden. Die hoek in de kamer waar kinderspeelgoed als een magneet naartoe lijkt te trekken? Die stapel papieren op tafel die je élke keer weer aan de kant moet schuiven? Die vuile was die nóót in de wasmand beland... Op die plekken schrééuwt je huis om een opbergplek. Of een nieuwe routing. Of een andere praktische oplossing. Kijk zo ook eens naar je eigen huis. Hoe leef je van nature? Pas daar je interieur op aan! Zo hoeft je leven zich niet meer naar je huis te vormen, maar vormt je huis zich naar je leven! 

3 deurs lockerkast

Opbergruimte (een webshop vol!)
Schreeuwt jouw huis om opbergruimte? Een dressoir, boekenkast, stellingkast, locker, buffetkast, drankkast, tv-kast of ladekast... we hebben ze allemaal! 

De toffe lockerkast hiernaast? Die vind je hier!

4. Haal dat Rootsmanneke in huis dat je stiekem al lang wil!

Je bent natuurlijk niet voor niets hier op de Rootsmann-website om deze blog helemaal tot het eind te lezen! Jouw huis voelt nog niet helemaal thuis! En stiekem heb je ons winkeltje al een paar keer bezocht om dat ene ding te checken. Dus kom... wees lief voor jezelf en druk op die bestel-knop, dan zorgen wij dat ie binnenkort gemonteerd en wel op je stoep staat om jouw huis nóg een beetje meer jou te maken. En no worries; betalen kan zonder extra kosten in termijnen of gewoon nadat je hem ontvangen hebt, dus daar hoef je 't niet voor te laten! We zijn nu natuurlijk wel donders benieuwd wat dan dat Rootsmanneke is waar je op zit te azen! Laat je het ons weten? 

Rootsmann Headquarters Doetinchem

En dit is 'm trouwens! Ons nieuwe kantoor! Mooi plekkie, toch? 

pand Rootsmann Doetinchem

 

So.... Wat je ook doet; doe wat past bij wie jij bent, hoe jij leeft en waar jij blij van wordt! Dan is jouw huis in no time jouw thuis! 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.