Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
06Nov2020
Unleash your inner-Sint!

Unleash your inner-Sint!

December komt nu wel heel dichtbij, en dat betekent cadeautjes! Whoooooeehaaaa! Voordat we he-le-maal losgaan met lampjes en ballen, is eerst die lieve oude Sint aan de beurt. Sinterklaas is natuurlijk rázend druk, en daarom kan hij best een beetje hulp gebruiken. Voordat je in de stress schiet: geen paniek! Wij van Rootsmann gaan je weer helpen. We hebben drie toffe industriële cadeaus voor je geselecteerd, zodat jouw inner-Sint veel mensen blij gaat maken!

1: Stapje hoger

Met dit toffe retro trappie maak jij als hulp-Sint echt de blits. Deze new vintage topper, met zijn opgeschuurde industriële verflaagje in de kleuren geel, blauw en/of rood, zorgt voor een rauwe, kleurige touch in het interieur van de niet-stoute ontvanger. Doordat ze allemaal uniek zijn, kun je mixen en matchen als ‘n malle. Let wel: als je er heul lang plezier van wilt hebben, gebruik het trapje dan alleen decoratief. Voor maar €39,95 kan zo’n retro industrieel trapje in jouw jutezak zitten.

2: Hang ‘m daar maar

Als hulp-Sint moet ook jij je mijter kwijt. Door deze new vintage kapstok met beachy Ibizalook cadeau te geven, hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Je hebt de beschikking over 5 haken, tenzij je besluit meerdere kapstokken te geven. Dit hoeft geen probleem te zijn, want een échte new vintage Rootsmann kapstok met sloophout-look heb je al voor €29,00!

3. Dikke indruk maken

En wat als iemand écht lief is geweest? En dus een extra vét en misschien nét wat duurder industrieel cadeautje verdient? Dan maak jij als Sint dikke indruk met een heus lockerkastje van € 79,-! Met zijn 36 cm hoogte, 37 cm breedte en 36 cm diepte kom jij even lekker binnenstappen met je imposante vierkante cadeau onder de arm. De kleine lockertjes zijn er in zwart, wit en grijs en vind je op onze lockerpagina!

D’r komt nog meer!

Oh, zeker niet de notitie van onze Arvid vergeten! Terwijl jij je voorbereid op de komst van de Sint, zijn wij volop bezig met het ontwerpen en maken van nóg meer gave accessoires. Houd overige zaken in onze webshop in de gaten voor toffe industriële en new vintage klokken, kapstokken, krijtborden, krukjes en spiegels! Je scoort ze straks allemaal in onze webshop!

Jij helpt de Sint, wij helpen jou!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.