Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
19Jun2020
Onderhoud van je metalen meubels

Onderhoud van je metalen meubels

Tof zo’n metalen kast of bureau, maar hoe houd je ze schoon? En kan die metalen stellingkast of toffe lockerkast wel in de badkamer of buiten staan? In deze blog beantwoorden we alle vragen over het onderhoud van je metalen Rootsmann.

Metalen meubels van Rootsmann

Met stoere metalen meubels geef je ieder interieur een industriële touch. Bovendien is metaal bijna onverwoestbaar. Bij Rootsmann werken we dan ook graag met dit robuuste materiaal. Van industriële boekenkasten tot ladekasten en tv-kasten. Vooral in combinatie met de warmte van hout is metaal een ijzersterke combinatie!

Schoonmaken metalen meubels

Ja, prachtig, maar hoe maak je die metalen meubels dan schoon? Het advies is simpel: gewoon met een droge doek. Heb je er een échte bende van gemaakt die vraagt om grove geschut? Niks an ‘t handje! Je fixt het met een nat doekje met zachte groene zeep. Daarna even met een droge doek napoetsen en klaar! Niets meer en niets minder.

Metalen meubelen in een vochtige omgeving

Hoe tof is een metalen new vintage lockerkast in je badkamer? Héél tof! Dus wij zeggen: doen! Het voordeel van onze new vintage kasten is dat ze wél de verweerde roestlook hebben, maar toch gewoon vers voor je gelakt zijn. Daardoor kunnen ze wel tegen wat vocht én zijn ze lekker schoon en fris voor je handdoeken en toiletspullen. En buiten dan? Wow, je geeft ze één vinger… Ok, buiten kán, maar wél overdekt. Een toffe stellingkast is bijvoorbeeld vét op je overdekte balkon of veranda. Plantjes, kruiden en wat tuinspullen erin, hoppa!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.