Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
12Mei2021
Lief, zacht ingetogen landelijk… maar dan vet stoer

Lief, zacht ingetogen landelijk… maar dan vet stoer

Bweeeeuuuhhh een landelijk interieur. Zacht, lief, ingetogen en wit… Wij willen industrieeeeeeeel! Maar laat die twee nou nét even een match made in heaven zijn! Landelijk wonen is de laatste paar jaar enorm veranderd. Tegenwoordig is de landelijke woontrend namelijk hartstikke veelzijdig; mega veel ruimte voor jouw eigen stijl dus! Ga je voor glamorous landelijk, neutraal landelijk of juist lekker robuust landelijk? Het kan allemaal! Voor welke optie je ook gaat, de landelijke stijl blijft gewoon lekker uitnodigend en gezellig. Wie houdt daar nou niet van? Ennuh, kleine bonus: Het combineert héérlijk met stoere, industriële elementen!

 

Ga voor hout!

Hout is de ultieme basis voor elk landelijk interieur. Het állermooiste zijn natuurlijk die lekkere houten balken, maar helaas zijn die niet altijd mogelijk (snik). Maar niet getreurd, je kunt hout in heeeel veel andere plekjes verwerken! Denk aan een houten blad op je eet- en salontafel, een volledige boomstam in je woonkamer, charmante houten kasten, en voor de échte liefhebbers, keukenkasten met houten frontjes! Oh, nog ff over die eettafel: Met wat lekkere zwart-stalen poten eronder, wordt ‘ie extra stoer. Oké, aan ruimte voor hout dus geen gebrek. En aan kleuropties ook zeker niet! Kies jij voor licht eiken, donker walnoot, of ga je een tikkie exotischer, voor mangohout? Ook een optie: combineer d’r lekker op los! Het is jouw interieur, dus jouw regels.

 salontafel industrieel

Chique met een randje

Als ’t gaat om meubels, zijn de opties ook weer eindeloos; alles kan, en alles mag! Bij een elegante, landelijke look denken wij bijvoorbeeld aan getufte zitmeubelen. Leuke knoopjes in een diamantpatroon, dat hoeft helemaal niet truttig te zijn! Kies voor een stoer materiaal, zoals leer. Chique, maar met een randje! Plant een paar industriële meubels in je ruimtes voor een spannend contrast. Dressoirs met stalen grepen, drankkasten met errug veel ruimte (want een goeie whisky hoort er natuurlijk bij), en gave buffetkasten voor een écht statement. Onze shop staat er vol mee!

drankenkast hoog

Spelen met kleur

Verschillende kleurenpaletten combineren heel lekker met de neutrale basis van een landelijke woonstijl. 3 keer raden wat onze favoriet is? Yes! Groen, antraciet en vooral zwaaaaaart! Al die vette Rootsmann kleuren! Ook heel gaaf in je landelijke interieur: Juweeltonen. Saffierblauw, robijnrood, smaragdgroen... Durf jij ’t aan? De heldere kleuren zorgen voor een spannende dynamiek in je interieur. Take it slow en begin met een kleurrijk kussentje op de bank, en bouw ’t lekker op! Toch niet zo’n fan van fel? Don’t worry! Een neutraal pallet is ook niet verkeerd. Ga voor lichtbruine tinten, grijs of zelfs poederroze; maak het jouw droomplek!

 3 deurs locker groen

Jouw goodies maken het helemaal jou

Jij weet ‘t als de beste: Jouw interieur is niet af zonder je eigen bijzondere spulletjes! Pak je verzamelde schatten d’r bij en kleed je fantastische farmhouse helemaal aan. Stal je souvenirs uit op de schappen en plaats de kunstwerken van je kids in de kast. That’s right! Geen showroom, maar een lekker leefbaar thuis. Voor de finishing touch, ga voor wat ultiem landelijke accessoires. Drapeer een knus vachtje over de bank, zet een stoer, houten krukje neer en strooi rond met nog wat meer natuurlijke materialen: Riet, linnen, zelfs een koeienhuid – ’t kan niet te gek! Dat is precies waar de landelijke woonstijl om gaat!

Buffetkast zwart

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.