Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
05Jan2023
Lekker binnenkijken bij andere Rootsfans!

Lekker binnenkijken bij andere Rootsfans!

Rootsfans zijn niet maarzo random klanten. Het zijn mensen die nét even wat anders willen. Mensen die niet braaf de meute volgen, maar lekker zichzelf zijn! Hoog tijd om eens lekker binnen te gluren bij dat eigenzinnige volk! Daar gaan we! 

Chillen met Pascale!

Daar zit ze hoor! Onze Rootsfan Pascale; klaar voor een heerlijk zondagmiddagje Netflix! Dat doet ze op een geniaal plekje dat ze vol trots laat zien op haar Instagrampagina Netjesvragen. Een dikke vette volg-tip als je houdt van stoer, industrieel en zwart met een fijne oranjebruine touch. 

check het XL-dressoir hier! 

Rrrrrrauw bij Tessa!

En dan Rootsfan Tessa! Misschien ken je haar wel van haar Instagrampagina Pakhuis.wonen waar ze je meeneemt in het ultravette interieur van haar graanmaalderij uit 1915. Het pand, haar smaak, haar ideeën... zooooo nice! We zijn er dan ook donders trots op dat onze driedeurs locker staat te shinen in haar thuis! 

3-deurs lockerkast zwart

De locker vind je hier!

De legoblokjes in Huize Koenjer

Door naar Rootsfan Kim (te volgen op de fijne Instagrampagina Huize Koenjer). Ze is zo'n megafan van onze zwarte tweedeurs lockertjes dat er naast dit fijne duo inmiddels een derde prijkt! Zo bouwt ze van kleine lockertjes stukje bij beetje een flink dressoir! Tof, want zo hebben niet alleen de vier kinderen, maar ook paps en mams ieder een eigen gelabeld rommelvak!

Bulky 2-deurs locker 

De tweedeurs lockertjes staan hier! 

Duidelijke taal van Ilse

"HEY EIKEL #HERFST". Tot zover de dichterlijke vrijheid van Rootsfan Ilse. Met het letterbordje op haar grijze Rootsmann buffetkast weet ze elk seizoen weer te verrassen. En dat vinden we dondersmooi! Want van "zou je dat nou wel doen?" wordt de wereld ontzettend saai. Dus, lieve Rootsfan... kijk eens om je heen... waar zit jij nét even op dat randje? 

Het grijze kastje staat hier! 

Mooooeeeehhhh bij Suzan!

Apen, een hondje, de wereld, lekker stoere kleuren en materialen en natuuuuuuurlijk die onmisbare en ubervette koe. Zonder Rootsfan Suzan écht goed te kennen, laat haar interieur al zien dat Suzan niet braaf de lijntjes volgt! En daar houden we van! Einzigartig. Kreativ. Du. Ofwel... Uniek, Creatief. Jij! 

16 laden kast

Kom maar door met die 15-laden kast! 

Meer binnenkijkers!

Onze industriële meubels zijn nergens zo vet als bij jou thuis! De komende tijd laten we daarom nog veel meer binnenkijkers zien op onze socials! Daarnaast hebben we een speciaal gluurhoekje op onze website gemaakt waar we de foto's verzamelen! Volg ons en laat je lekker inspireren! 

Dressoir XL

Mogen we ook bij jou binnenkijken?

Bij elke ontvangen foto vliegen we met ons hele team naar het scherm om 'm te checken! Want nergens zijn onze meubels zo tof als bij jullie thuis! Dus maak ons blij en laat zien hoe jouw Rootsmanneke erbij staat! Alle inzendingen verzamelen we in ons lookbook en af en toe belonen we er spontaan één met een klein cadeautje! Dus laat maar zien dat moois!

Stuur ons je foto's! 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.