Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
08Feb2024
Kleine woonkamer inrichten met eettafel? Zo doe je dat!

Kleine woonkamer inrichten met eettafel? Zo doe je dat!

Een eettafel in een kleine woonkamer proppen kan voelen als tetris op expert niveau. Maar hé, geen stress, wij zijn jouw cheatsheet! De eettafel is het kloppend hart van je huisje, de plek voor etentjes, laptop-sessies, en de beste gesprekken. Maar hoe zorg je dat deze grote vriend niet je hele mini-woonkamer opslokt? Deze blog staat bomvol met slimme trucjes en ontwerptips voor jouw woonkamer-challenge. Of je nu in een postzegel-studio woont of een woonkamer hebt waar je amper een pirouette in kunt draaien, we got you! Wij leggen je uit hoe jij je kleine woonkamer inricht met een eettafel.  

De beste eettafels voor kleine ruimtes 

Op zoek naar de perfecte eettafel voor je kleine woonkamer? Het geheim zit ‘m in de mix van stijl en slimheid. Uitschuifbare of opklapbare tafels zijn jouw nieuwe beste vrienden voor als je ruimte wilt toveren. Ronde tafels zijn de sociale vlinders; ze bevorderen de flow en geven toch plek aan al je vrienden.  

Ruimtebesparende ontwerptips voor je eethoek  

Elk stukje ruimte in je kleine woonkamer is kostbaar, dus ga slim met je meubels om. Kies voor banken die stiekem ook je rommel verbergen. En je eettafel? Die moet net zo veelzijdig zijn als een Zwitsers zakmes. Gebruik ‘m als bureau, hobbyhoek, of zelfs als strijkplank (grapje... of toch niet?).  

Optische trucs voor meer ruimtelijkheid  

Kleine woonkamer groter laten lijken? Easy peasy! Speel met licht en kleur voor die open, ademende vibe. Een strategisch geplaatste hanglamp boven je eettafel zet de spotlight op gezellige etentjes, terwijl verstelbare verlichting je altijd de juiste sfeer laat kiezen. 

Waar zet je de eettafel neer? 

De plek van je eettafel is als de keuze van je favoriete Pokémon: superbelangrijk! Een plekje bij het raam voor dat heerlijke natuurlijke licht is top, of gebruik je tafel als een modieuze roomdivider. 

De finishing touch voor je compacte eethoek  

Maak je eethoek echt van jou door persoonlijke decoraties toe te voegen. Kleurrijke placemats, bijzondere vazen of een kunstwerk kunnen al een enorm verschil maken. Combineer verschillende stijlen en elementen alsof je een interieur-DJ bent. Een industriële tafel met een fluffy bank? Waarom niet! Laat je creativiteit de vrije loop; dit maakt jouw plekje 100% jou. 

Ontdek meer ideeën voor jouw kleine woonkamer 

Hongerig voor meer tips om je kleine woonkamer optimaal in te richten? Neem dan eens een kijkje op onze website voor een schatkist aan ideeën, of neem contact op voor persoonlijk advies. Ons team van woonkamerwizarden kan niet wachten om je te helpen jouw ideale mix van stijl, functie en knusheid te vinden. 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.