Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
24Mar2021
Een ode aan eclectisch wonen

Een ode aan eclectisch wonen

Oeeeehh! Je huis lijkt wel rechtstreeks uit de VT Wonen te komen! Holy f#cking shit. VT Wonen is natuurlijk prachtig en alles; don’t get me wrong, maar ’t is wel héél perfect! Keurig uitgebalanceerd, alles op de juiste plek en écht een allemansvriend; bijna iedereen vindt het mooi. Dat goedbedoelde compliment was een paar jaar geleden dan ook het startsein… Dit. Moet. Anders. En gauw. En dat niet te gepolijste “anders”; dat werd een eclectische woonstijl. Een mix van alles wat ik zélf vet vind. Oók (of misschien zelfs júist) als een ander daarbij een wenkbrauwtje optilt. Daarom in deze blog: een ode aan eclectisch wonen!

De eclectische woonstijl

Je kent ze wel… die huizen waar de salontafel, boekenkast en het dressoir allemaal in één koop zijn aangeschaft. Dan past ’t tenminste lekker bij elkaar. Een veilig kleurtje op de muur, de letters “home” in de kast (altijd handig, zo’n reminder dat je niet op je werk bent) en een plankje met wat kaarsen pontificaal op tafel. Niks mis mee. Tenzij je wat meer avontuur zoekt natuurlijk! Ben jij zo’n vrijbuiter die stuiptrekkingen krijgt van perfectie, of kijk je momenteel om je heen en denk je… hmmmm.. dit is inderdaad wat veilig… Check dan zeker de eclectische woonstijl!  

Lekker mixen met meubels

Met een eclectische woonstijl mix je alles wat je mooi vindt met elkaar. Strakke designstukken met industriële meubels. Rauwe materialen als steen, metaal en marmer met zachtere texturen als wol en leer. Vintage met modern, urban jungle met antiek of -wat jij wil- boho met industrieel. Voeg fijn wat toffe gimmicks toe die iets met je doen. Die felgele antieke vaas die je vrolijk maakt, dat beeld van die tijger die je steeds even móet aaien, die geverfde steen die je op de basisschool van je kleine zusje kreeg, of dat houten hert dat zo gezellig tussen je plantjes staat. Het is jóuw huis, jóuw mix en dus jouw unieke eigen stijl! En precies dát is wat de eclectische woonstijl zo vet maakt!

Dus waar voel jij je lekker? Word je blij van de felle boho kleuren, franjes en prints, relaxed van het groen van de urban jungle of voel je de power van een industriële woonstijl? Wie zegt jou dat je moet kiezen? Wij zeer zeker niet! Zoek een rode draad in alles wat je mooi vindt, gooi het door elkaar en laat het elkaar versterken! Met de eclectische woonstijl wordt jouw huis een avontuur.

Laat je interieur leven

Hoewel we het natuurlijk supermooi zouden vinden als je vandaag nog een bestelling doet voor een compleet interieur in dezelfde stijl, is het stiekem natuurlijk veel leuker om je thuis lekker te laten groeien. En fijn blijven zoeken naar nieuwe dingen die je blij maken. In de kringloop, bij de Ikea, in vintage zaakjes, in webshops, op marktjes en op vakantie. In welke stijl, uit welke periode en van welk materiaal dan ook. Door te kiezen voor de dingen die iets met je doen, komt je interieur tot leven. En creëer jij de plek waar jij gelukkig bent. En of je dat nu industrieel, vintage, boho of eclectisch noemt… dat maakt ons eigenlijk geen drol uit. Als het maar helemaal jóu is!

De headerfoto is van onze Rootsfan Leontien van der Veen! 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.