Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
28Oct2022
Dit is wat kleur met je breintje doet!

Dit is wat kleur met je breintje doet!

Kleur doet imposante dingen met de grijze massa in je hersenpannetje. Zo brengt een rode muur je hartslag en bloeddruk omhoog, terwijl een sereen groen behangetje je juist rustiger maakt. De kleuren in je interieur zijn dus meer dan alleen maar mooi! Ze kunnen stevig bijdragen aan hoe jij je voelt in huis. Ontdek de wondere wereld van kleur in je industriële interieur! 

Krachtig zwart

Natuurlijk eerst de "kleur" die je het meest vindt in onze webshop. Zwart! En da's niet voor niets, want zwart geeft je powerrrr! Zwarte wanden, vloeren of meubels geven je wat autoriteit en stabiliteit. Stoer en krachtig dus; ideaal ook voor een plek waar je je nét even wat zekerder wilt voelen. Tegelijkertijd geeft zwart je interieur een chique, elegante touch. Oh en zwart staat symbool voor intelligentie. Helemaal jou dus!

De vette foto hieronder is de zwarte 16-ladenkast van Rootsfan Liesbeth!

16 laden kast


In balans met groen

Omdat viezigheid en beschadigingen op groen niet zo opvallen, waren machines in fabrieken vroeger reseda groen. Logisch dus dat je groen (in vele tinten) tegenwoordig in de industriële woonstijl tegenkomt! Naast een binding met de natuur, de toffe look en de knipoog naar het industriële verleden, doet groen ook mooie dingen met je hoofd. Door geest, lichaam en emoties in balans te brengen, laat groen je relaxed voelen. Gemoedsrust dus. En da's toch geweldig op de plek waar je na een stevige dag werken thuiskomt!

De foto hieronder is onze vette groene locker (tegenwoordig in een nieuwe kleur groen) die bij Meer dan Trouwen staat.

3-deurs lockerkast groen

Rustig grijs

Een andere typisch industriële kleur is grijs; de kleur van beton en techniek! Helemaal in zijn eentje is grijs wat euh... grauw, maar in een fijne combi met bijvoorbeeld zwart en groen, krijg je een heel fijn sfeertje! Kijk bijvoorbeeld hoe Robin de grijze vloer en onze grijze buffetkast combineert met groen, wit en bruin! Errug nice! In je brein brengt grijs een rustig, tijdloos en saamhorig gevoel; heerlijk om je even bij terug te trekken!

Hoe vet is die badkamer met grijze buffetkast van Rootsfan Robin!

buffetkast grijs

Warm en gezellig bruin

Warm, gezellig, veilig en betrouwbaar... alsof je je lekker nestelt in een knus, vertrouwd holletje; dat doet bruin met je! Niet mis in je woonkamer waar je deze winter fijn onder een dekentje kruipt, toch? Er zijn wel meer dan 80 tinten bruin, dus je kunt helemaal los gaan! Bij Rootsmann vind je bruin vooral in ons hout. En ook daarin hebben we volop smaken; van warmgeel mangohout tot donkere geleefde planken en alles daar tussenin!

Wij zijn verliefd op het interieur van Leontien met onze fijne boekenkast met ladder!

boekenkast met ladder

Zorgzaam roze

Roze alleen voor meisjes? Nee, man! Juist de échte mannen die de compensatie niet nodig hebben, kunnen wel een tikkie roze in hun leven gebruiken! Roze maakt namelijk zorgzaam en medelevend. Stiekem gewoon een beetje lief dus! De andere effecten zijn wat afhankelijk van de intensiteit van roze. Ga je voor hard zuurstokroze, dan word het toch echt wat vrouwelijker, blijer en zoeter om je heen. Maar ga je voor zachtroze, dan breng je er juist een beetje kalmte en liefde mee in huis. Daar is toch iedereen bij gebaat? Go pink!

In haar hal met een stoere grijsblauwe wand, bewijst de Belgische Els met onze New Roots dat roze écht niet truttig en zoetsappig is! Love, love, love!

New roots 2.0 roze

Schoon en fris wit

Altijd drukte in je hoofd? Dan kan wit maarzo je reddende euh... kleur zijn! Wit geeft een lekker fris, sereen en opgeruimd gevoel. Daarnaast is wit natuurlijk schoon en puur, waardoor je het vaak ziet in ziekenhuizen. En laat een deel van de industriële look - waaronder onze instrumentenkasten - nou nét geïnspireerd zijn op die vibe! Tof bij wit, zoals MG Interieurstyling hieronder laat zien, is het zoeken van fijne contrasten met andere kleuren, zoals hier met zwart! Zo is wit écht niet saai!

Natuurlijk, we hebben witte kasten (check de link hieronder), maar MG Styling laat in deze badkamer zien dat wit héél vet is in combinatie met onze instrumentenkast in contrastkleur zwart! Laat maar vollopen, hoor!

instrumentenkast zwart

Betrouwbaar, luxe blauw

Banken hebben vaak niet voor niets een blauw logo, want blauw geeft je een veilig en betrouwbaar gevoel. En dat hebben ze wel nodig, die boefjes! In je woonkamer geeft blauw je een vredige, maar stoere en luxe vibe. En ook op je werk is blauw een slimme zet, want het stimuleert je productiviteit en focus. Eigenlijk sta je met blauw - zeker als je het combineert met wat toffe planten - al 1 - 0 voor!

Lekker, deze match van onze 16-ladenkast met blauw; Thomas!

Aaaaannnn met geel!

Op plekken waar je brein wat meer in actie mag komen, zoals in een brainstormruimte op kantoor, gezellige leefkeuken of voor een fijne binnenkomer in de hal, ga je voor geeeeel! Onze Els - die van de tekstjes - heeft op kantoor een complete gele stalen wand die haar breintje aanzet. Ennnn dit fijne Rootsmann sleutelkastje! Geel maakt creatief, geeft energie en zelfvertrouwen en brengt plezier! Voel je het een beetje in deze tekstjes? Komt allemaal door geel!

Check ons gele sleutelkastje bij Els op kantoor!

sleutelkast geel

Mis je een kleur bij Rootsmann?

Er zijn zó veel meer kleuren die je leven nét even mooier kunnen maken! Zo geeft rood je energie en (pas maar op) trek, geeft oranje je een avontuurlijk en warm gevoel en doet paars wat rood doet met een tikkie mystiek als bonus... Speel er lekker mee en maak van jouw thuis de plek waar jij je op je állerbest voelt! Is dat met een paarse locker, gele boekenkast of oranje nachtkastje? Laat het ons weten! Wij maken onze meubels speciaal voor jou en andere Rootsfans, dus we staan altijd open voor jouw ideeën!

Laat maar horen wat je zoekt!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.