Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
08Feb2024
6 tips om je woonkamer industrieel warm te maken

6 tips om je woonkamer industrieel warm te maken

Oké, let op! Je woonkamer is niet zomaar een kamer, het is jouw koninkrijk! Daar waar je ploft na een dag vol gedoe. Waar je lacht, leeft en luiert met jouw favoriete mensen. Dus, je wilt dat jouw plekkie er niet alleen strak uitziet, maar ook aanvoelt als een warme knuffel, toch? Als industrieel jouw ding is, zit je hier gebakken. Wij gaan je vertellen hoe je die coole, industriële look smoelt met een warme, gezellige vibe. En geloof ons, het is makkelijker dan je denkt! 

Industriële warmte in je woonkamer? Is dat een ding? 

Echt wel! Industriële warmte is als pindakaas met hagelslag; apart cool, samen magisch. Het is de kunst om dat stoere, rauwe te mixen met gezellig en huiselijk. Met de juiste tips kun je jouw woonkamer omtoveren tot een ruimte waarin je je thuis voelt. Hiervoor hoef je geen afstand te doen van de charme van industriële elementen.  

Tip 1: Natuurlijke en industriële materialen for the win! 

Start met natuurlijke en industriële materialen voor die instant warmte in je woonkamer. Hout, steen, metaal, baksteen... allemaal goed! Houten vloeren en metalen meubels brengen een cozy vibe, terwijl baksteen en natuursteen je interieur een onweerstaanbare, rustieke look geven.  

Tip 2: Warme kleuren en texturen voor een gezellige sfeer 

Kleur is je beste vriend! Kies voor warme tinten zoals aardetinten, roestige oranje tinten en diepe bruine nuances. Combineer dit met zachte tapijten, wollen dekens en pluche kussens. Zo creëer je een sfeer waar iedereen jaloers op is.  

Tip 3: Licht is de sfeerbepaler van jouw industriële woonkamer 

Verlichting is key, dit kan de sfeer in je woonkamer op zijn kop zetten. Denk aan dimbare lampen voor de perfecte mood. Hanglampen met een industrieel tintje geven je ruimte die hippe touch die je nog nodig had. Daarnaast zorgt het voor een sfeervol effect. 

Tip 4: Vintage vondsten voor extra karakter 

Jouw woonkamer is pas echt af met vintage spulletjes en unieke accenten. Denk aan meubels die meer levensverhalen hebben dan je oma, oude klikken die de tijd hebben zien veranderen (letterlijk) en industriële kunstwerken die schreeuwen: “Ik ben uniek, net als jouw Spotify-afspeellijst".   

Tip 5: Comfortabele meubels met een industriële twist 

Comfort gaat voor alles! Kies die meubels die er niet alleen uitzien alsof ze zo uit een designmagazine zijn weggelopen, maar ook zitten alsof je op een wolkje ploft. Zo'n stoel waarin je neerploft en denkt: "Hier kom ik de komende uren niet meer uit, tenzij er pizza is." Zit heerlijk én is een lust voor het oog. Een echte win-win, zeg maar! 

Tip 6: Creëer Intieme Hoekjes  

Zelfs in een grote ruimte kun je supercozy hoekjes creëren. Een leeshoek met een zachte stoel, een vloerlamp, en een klein tafeltje is perfect voor jouw chill-momenten. 

Jouw warme industriële woonkamer: Ready, set.... GO! 

Met deze tips ben je helemaal klaar om jouw woonkamer die fantastische industriële maar ook warme touch te geven. Combineer natuurlijke materialen met warme kleuren, slimme verlichting en comfy meubels voor de ultieme look. Jouw woonkamer wordt de plek waar iedereen wil zijn! Laat je inspireren door onze tips en tover je huis om in de perfecte mix van stijl en gezelligheid. Let's make magic happen! 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.