oude locker lockerkast vintage vintage lockerkast lockerkast indistrieel
oude locker lockerkast vintage vintage lockerkast lockerkast indistrieel

Industriële lockerkast groen 3 deurs.

Omschrijving: Industriële lockerkast . Locker van metaal, opbergkast. Degelijke kwaliteit, deuren sluiten mooi. De levertijd is maximaal 4 weken maar in veel gevallen korter. Informeer bij  jose@rootsmann.nl  voor uw levertijd.
Afmetingen: 92 cm breed, 37 cm diep en 107 cm hoog
Kleur: Groen
Materiaal: staal
Levertijd: Binnen vier weken
Artikelnummer: RM12TE310ZKM

€ 289,00 (incl. 21% BTW) Bezorgkosten: € 0,00

Deze groene industriële lockerkast is er ook in het zwart. Het een mooi klein maatje, maar wel met geweldig veel bergruimte. Achter ieder deurtje bevindt zich 1 legplankje. De breedte van ieder van de zes aparte vakken die zo ontstaan is 26,5 cm en de hoogte 46 cm. Een echte lockerkast voor in de woonkamer. Of in de hal. Deze kast is in zijn gehele gelast, dus niet te demonteren. Onder de vier pootjes zijn rubbertjes geplakt. Achter ieder deurtje bevindt zich 1 legplankje. Er is dus geen hanggedeelte (industriële garderobekast)

Wil je een industriële lockerkast kopen?

Loods5. Dat is de aangewezen plek! Of kom naar onze unieke en stoere showroom in De Kwakel. Hier zijn we open op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Voor een industriële lockerkast kun je verder terecht op deze website natuurlijk, bestel hem gewoon online. We bezorgen deze kast gratis.

 

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld