Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
10Apr2020
Waarom wij als een blok zijn gevallen voor mangohout

Waarom wij als een blok zijn gevallen voor mangohout

Mangohout is magisch! Het hout van de mangoboom is niet alleen onwijs mooi en sterk, maar ook nog eens super duurzaam! We love it! In onze collectie vind je daarom een paar toffe meubels van mangohout!

Mangohout: duurzaam, warm en sterk

Het hout van de mangoboom wordt pas gebruikt als de oude boom geen vruchten meer draagt. Een milieuvriendelijk restproduct dus! En waar andere hardhoutsoorten langzaam groeien, heeft de mangoboom er lekker de vaart in. In een relatief korte periode kunnen ze maar liefst veertig meter worden met een dikke stam van 3 tot 5 meter omtrek. Stoer ding! Wij van Rootsmann zijn gék op lekker robuust hout, niet te netjes en strak. En precies dát is wat Mangohout laat zien! Een fijne nerf en een lekker warme en robuuste uitstraling. En, mooi voor jou; Mangohout kan wel tegen een stootje!  

Mangohout in onze collectie

Je snapt het, wij zijn als een blok gevallen voor de fantastische eigenschappen mangohout. Daarom vind je in onze collectie steeds meer kasten van hout van de mangoboom uit India. Onze meubels worden in New Delhi met de hand gemaakt door echte ambachtslieden. Puur vakmanschap dus! Zoals deze retro houten ladekast. Het retro kastje combineert het heldere en lichte uiterlijk van mangohout met een stoer, handgemaakte print op de lades. Een industriële eyecatcher in jouw interieur!

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van mangohout?

Regelmatig ontwerpen we nieuwe meubels van mangohout! Houd Rootsmann.nl dus in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek ze als eerst!

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.