Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
20Feb2020
Metropolitan luxury: zo creëer je zelf de stijl van Eric Kuster

Metropolitan luxury: zo creëer je zelf de stijl van Eric Kuster

Wat hebben Linda de Mol, Wendy van Dijk en Wesley Sneijder met elkaar gemeen? Ze wonen allemaal in een huis ingericht door Eric Kuster. Dé interieurdesigner van dit moment is razend populair. En wij snappen wel waarom. Zijn stijl is luxe, glamourous en internationaal. Hij noemt het zelf Metropolitan Luxury. Geen geld om Eric Kuster in te huren? Met deze tips kun je zelf aan de slag.

Hotelgevoel

Eric Kuster vult de huizen van zijn klanten met het weelderige hotelgevoel. Denk aan rijke materialen en luxe details. Hoe je dit zelf voor elkaar krijgt? Kies voor diepe en warme kleuren als nachtblauw, zwart, diepgroen en okergeel. Op materiaalgebied zit je goed met zacht fluweel, rijk cognac leer, marmer en massief hout. Maak het af met messing en gouden details als kandelaars, lampen, dienbladen en fotolijstjes.

Kunst

Ook kunst mag niet ontbreken in de stijl van Eric Kuster. Volgens de ontwerper is kunst dé manier om je huis meer persoonlijkheid te geven. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, als het maar bij je past. Er zijn tegenwoordig veel webshops die prachtige kunstposters voor weinig verkopen of kijk eens bij een kunstuitleen! Maar ook met een verzameling van je favoriete foto’s of bijzondere stenen en schelpen maak je huis helemaal jou!

Details

Geen budget voor een complete Eric Kuster make-over? Met deze budget-tips kom je een heel eind. Want het Metropolitan Luxury-gevoel zit ‘m in de details. Rol zachte, dikke handdoeken mooi op, maak je bed weelderig op met grote sierkussens, haal lekkere geurkaarsen in huis en vergeet de verse bloemen niet. Succes verzekerd! Stuur je ons een fotootje van het resultaat?

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.