Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
29Dec2020
Een warm industrieel interieur

Een warm industrieel interieur

Heeft die kerstboom bij jou in de woonkamer ook zo’n lege krater van kilheid achtergelaten? Bweuh! Nu de boom, ballen, glitters, slingers en andere prullaria het veld hebben geruimd, is het hoog tijd om je industriële interieur op een andere manier weer lekker warm en gezellig te maken. Hoe? Check deze vijf tips!

Tip 1

Hout staat perfect met droogbloemen. Je bent gelijk super hip bezig én je hebt wat kleur in je huis. Fijne bijkomstigheid: deze bloemen hoef je ook geen water te geven. Kan je het ook niet vergeten. Handig!

Tip 2

Heb je een stoere industriële new vintage salontafel? Hoe lekker is het dan om met je voetjes hoog in de kussens te chillen? Lekkere fluffy kussens in een mooi kleurtje als vet contrast met het koude staal en harde hout... Fijne deken over je heen, afstandsbediening in je hand en Netflixen maar!

Tip 3

Schijn een lichie op mij en m’n grote teen, want met een toffe lamp hoef jij je niet meer te bezeren tegen die te gave industriële new vintage kast. Doe er een LED-lampje met zacht licht in, et voila! Je hebt gelijk een fijne sfeer in je huis (en geen pijnlijke teen).

Tip 4

Groen moet je doen! Combineer je stoere industriële new vintage meubels met planten. Groot, klein, in een pot of hangend, het kan allemaal. Goed voor jou en mooi voor in je interieur!

Tip 5

Stoer, maar toch rete-gezellig tijdens de donkere dagen: fijne kaarsen. Veel bij elkaar, her en der in toffe kandelaars of met een fijne geur. Het maakt je interieur gezellig en warm, is goed voor je elektriciteitsrekening én maakt jou tot een hele casanova/femme fatale. Win-win-win! 

Dus.....

Stoer wonen hoeft dus niet koud aan te voelen. Met onze tips kun jij jouw stoere new vintage industriële meubels en accessoires lekker gezellig maken. Over de streep getrokken om ook stoer te gaan wonen? Onze webshop is altijd geopend!

 

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.