Menu
0
Al meer dan 110.500 tevreden klanten!
Gratis bezorgd (in NL) vanaf € 100
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen of in delen mogelijk
04Sep2020
5 redenen waarom we Loods 5 zo cool vinden

5 redenen waarom we Loods 5 zo cool vinden

In alle vijf Loods 5 vestigingen zijn we te vinden met een vette Rootsmann-unit: een shop in shop vol new industrial toppers! En daar zijn we best een beetje trots op; want Loods 5 is een cool plekkie! Waarom we jou absoluut aanraden om eens langs te gaan? Je leest het in deze ode aan Loods 5!

1. Elk bezoek aan elke Loods 5 is een feestje!

Sinds 1999 timmert Loods 5 stevig aan de weg. Regelmatig worden er nieuwe Loodsen geopend. En die winkels… ze zijn stuk voor stuk een spektakel om in rond te wandelen en allemaal compleet verschillend! In Duiven vind je de 19.000 m2 winkelruimte bijvoorbeeld in een splinternieuwe industriële hal vol kleur en glimmende tegels. In Maastricht vind je ze in de geweldige oude Sphinx fabriek met oude gewelven, stalen ramen, gigantische lichtstraten en industriële toonbanken. Niet normaal. In elke Loods 5 vestiging kun je lekker eten bij Lekkers en neem je je meubels of kids mee in een toffe bolderkar. Een uitje op zich!

2. Elk merk in de woonwinkel werd persoonlijk goedgekeurd door Loods 5

Met designmerken als Hay, Vitra en Seletti en new vintage merken als J-Line, Cozy Ibiza, 4-living, Raw Materials Amsterdam en Home67, hebben we alleen maar vette buurtjes bij Loods 5! En dat is niet zo raar. Want ieder meubelmerk dat zich in de woonwinkel wil presenteren, wordt eerst stevig getest. Is de kwaliteit Loods 5-waardig, blijven ze de jou steeds weer verrassen, is het uniek? Freaking spannend vonden wij die beoordeling destijds! We zijn er dan ook super trots op dat wij onszelf één van de door Loods 5 goedgekeurde merken mogen noemen! Hier vind je het overzicht van alle merken!

3. Je kunt volop mixen en matchen in één winkel

Je kent ons inmiddels wat langer dan vandaag… Wij zijn niet zo van de keurige lijntjes. Niets is namelijk mooier dan een interieur dat het karakter van de eigenaar laat zien. Dus mix en match lekker met álles wat je mooi vindt! Hypermodern design, roestige kringloopvondsten, retro meubels, knallende kleuren, zachte natuurtinten, toffe designs, kil metaal, warm hout, knuffelbare stof; leef je lekker uit en kies voor de spullen die jou blij maken! Door het enorm diverse assortiment met meubels, accessoires, verlichting, koken en tafelen, textiel, kids, verf, behang en buiten, kun je helemaal losgaan bij Loods 5! En ideaal: alles wat je vindt mag je direct inladen en meenemen of thuis laten bezorgen!

4. Inspiratie, inspiratie, inspiratie!

Net als wij, doet ieder merk zijn stinkende best om je een toffe shop in shop in de woonwinkel te presenteren! Zo beland je elke paar meter in een nieuwe, inspirerende wereld! Je wandelt van onze rauwe industriële unit met staal, hout en beton zo de frisse unit van Zuiver binnen. Daarnaast vind je overal trendateliers waar de Loods 5 designers je inspireren met steeds weer verrassende nieuwe combinaties en thema’s van verschillende merken. Check bijvoorbeeld dit trendatelier over het gebruik van Denim met onze Industriële boekenkast in de hoofdrol. Érrug tof!

5. Ook online zijn ze tof om te volgen!

Hoewel we “trends” zelf eigenlijk een beetje bleh vinden – want we maken zelf wel uit wat we mooi vinden-, is het stiekem wel heel tof om Loods 5 online te volgen. Met binnenkijkers, Interviews, trendateliers, magazines, #loveloods5 en nieuws, weten ze je steeds weer te inspireren met verrassende nieuwe ideeën en producten. Het volgen van hun Facebook, Instagram of Pinterst of bezoeken van hun website brengt steeds weer wat nieuws!

Bezoekuhhhh

Dusseh… zien we je binnenkort rondstruinen in één van de Loods 5 vestigingen? Laat vanaf onze unit dan zeker even van je horen met #rootsfan! Vinden we leuk!

 

Afbeelding: Gemaakt door Loods 5 in het trendatelier

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Word een Rootsfan! Blijf op de hoogte en ontvang de laatste nieuwtjes.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img
    img

    Account aanmaken

    Een eigen Rootsmann-account is superhandig. Zo maak je je eigen verlanglijstje met je favoriete Rootsmannekes, zet je – hopla! – je nieuwsbrief-abonnement even aan of uit, pas je gemakkelijk even je gegevens aan, race je supersnel door het betaalproces, kun je altijd even terugkijken naar die kast die je twee jaar geleden bestelde en kun je supersimpel met ons kletsen. Over een bestelling of over het weer; wat jij wil!

    Registreren

    Recent toegevoegd

    Dat winkelwagentje van jou hè… die is HELEMAAL LEEG!

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.