img-8693a img-8696 industrieel bureau industrieel buro
img-8693a img-8696 industrieel bureau industrieel buro

New vintage bureau groen. Retro bureau

Omschrijving: LET OP! Helaas: dit bureau is momenteel uitverkocht, maar tussen Kerst en Oud en Nieuw verwachten wij er weer twee in ons magazijn! Retro bureau, of,  new vintage groen, staal met 4 laden en een deur. Vintage look. Stond in de VT Wonen op de cover! De levertijd van de het bureau is maximaal vier weken maar in veel gevallen korter, informeer bij José Klijn via: jose@rootsmann.nl
Afmetingen: 153 breed, 81 hoog en 51 diep
Kleur: Groen
Materiaal: Metaal
Levertijd: Binnen vier weken
Artikelnummer: RM13TE037YAA

€ 364,00 (incl. 21% BTW) Bezorgkosten: € 0,00

Dit retro bureau (nieuw, maar met een oude look) is geinspireerd op de oude bureaus uit Nederland uit de jaren '30 en '40. Geen NEN-normen en andere Arbo-eisen, wel veel schoonheid. In Nederland worden op het gebied van design hele mooie dingen gemaakt. Nu, maar ook toen. Ook op het gebied van kantoorinrichting. Dit retro bureau kan op jouw kantoor staan, als bureau "er bij" of in je woonkamer. Mooi met een nieuwe Mac er op!

Retro bureau gratis bezorgd.

Dit bureau wordt gratis door ons bezorgd. We maken natuurlijk eerst een afspraak met je, voordat we langskomen. We bezorgen tot achter de eerste deur op de begane grond. Help je zelf even mee? Dan ook de woonkamer in, alleen begane grond. De kast wordt in zijn geheel gelast, kan dus niet gedemonteerd worden. 

Lees onze bezorgvoorwaarden op de pagina 'service' onder het kopje 'bezorgen en kosten en levertijden'

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld