New vintage bureau groen. Retro bureau New vintage bureau groen. Retro bureau met groen krukje New vintage bureau groen. Retro bureau met houten stoel New vintage bureau groen. Retro bureau - detail laden
New vintage bureau groen. Retro bureau New vintage bureau groen. Retro bureau met groen krukje New vintage bureau groen. Retro bureau met houten stoel New vintage bureau groen. Retro bureau - detail laden

New vintage bureau groen. Retro bureau

Omschrijving: Retro bureau, of,  new vintage groen, staal met 4 laden en een deur. Vintage look. Stond in de VT Wonen op de cover! Het industriële bureau wordt gratis bij u bezorgd: maar let op, onze chauffeur heeft een handje van uw hulp nodig om de kast bij u in huis te tillen. Kast is zeker niet zwaar, maar te groot voor 1 man of vrouw om te tillen. We zijn een klein bedrijf en bezorgen met 1 man op de bestelbus om de kosten te drukken. Rootsmann levert deze kast gratis bij u thuis; als u uw woonplaats doorgeeft aan jose@rootsmann.nl dan kan er een bezorgafspraak worden gemaakt. De maximale levertijd is vier weken maar in veel gevallen korter.
Afmetingen: 153 breed, 81 hoog en 51 diep
Kleur: Groen
Materiaal: Metaal
Levertijd: Binnen vier weken
Artikelnummer: RM13TE037YAA

€ 364,00 (incl. 21% BTW) Bezorgkosten: € 0,00

Dit retro bureau (nieuw, maar met een oude look) is geïnspireerd op de oude bureaus uit Nederland uit de jaren '30 en '40. Geen NEN-normen en andere Arbo-eisen, wel veel schoonheid. In Nederland worden op het gebied van design hele mooie dingen gemaakt. Nu, maar ook toen. Ook op het gebied van kantoorinrichting. Dit retro bureau kan op jouw kantoor staan, als bureau "er bij" of in je woonkamer. Mooi met een nieuwe Mac er op!

Retro bureau gratis bezorgd.

Dit bureau wordt gratis door ons bezorgd. We maken natuurlijk eerst een afspraak met je, voordat we langskomen. We bezorgen tot achter de eerste deur op de begane grond. Help je zelf even mee? Dan ook de woonkamer in, alleen begane grond. De kast wordt in zijn geheel gelast, kan dus niet gedemonteerd worden. 

Lees onze bezorgvoorwaarden op de pagina 'service' onder het kopje 'bezorgen en kosten en levertijden'

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld