vintage boekenkast met trap vintage boekenkast met trap vintage boekenkast - lade industriele boekenkast - trap
vintage boekenkast met trap vintage boekenkast met trap vintage boekenkast - lade industriele boekenkast - trap

New Vintage boekenkast industrieel, met trap

Omschrijving: LEVERBAAR vanaf 30 april. Industriele kast met ladder. New Vintage boekenkast met trap. Indruk van de kleur op uw beeldscherm kan mogelijk afwijken: Bij Loods5 Sliedrecht, Zaandam, Amersfoort en eLiving Utrecht staat een kast in de showroom. Of natuurlijk onze eigen showroom in De Kwakel. Bekijk onze openingstijden op de site.
Afmetingen: 182 breed en 41 diep en 217 hoog
Kleur: Zwart en bruin
Materiaal: houten planken en stalen frame, stalen trap
Artikelnummer: RM12KE015YGT

€ 859,00 (incl. 21% BTW) Bezorgkosten: € 0,00

Is dit industriële meubel wat voor jou?

Deze industriële boekenkast met trap is in 1 maat leverbaar: zie de afmetingen bij de kast. Dit industriële meubel wordt in delen gratis bij jou thuisbezorgd, door Marc. Marc zet de kast een klein stukje in elkaar en de rest doe je zelf, is erg gemakkelijk te doen.

Past bij de Industriële lockerkasten van Rootsmann

De kast past erg goed bij onze industriele lockers, die we in veel maten en kleuren hebben. De combinatie van het hout met metaal doet het erg goed.

Online bestellen en leveren van meubels bij Rootsmann:

Zoals gezegd komt Marc de kast bij jou thuisbezorgen. Dit doen we gratis! Dat kan alleen als we een aantal ritten bij elkaar verzamelen en zo op 1 dag meerdere klanten blij kunnen maken met een nieuw meubel. Bovendien kan het gratis omdat Marc alleen is, geen collega bij zich heeft. Dat betekent dat hij tot achter de eerste deur op de begane grond levert. Help je zelf een handje mee? Dan brengt hij het meubel uiteraard tot in de woonkamer. Alleen begane grond of eerste verdieping, tenzij er een lift is.

We denken dat dit een goede oplossing is, om echt helemaal gratis onze industriële meubels te leveren!

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld