Reviews

18-07-2018 | Erika van Schie Dank je wel voor de prachtige TV Kast.Zo van de site af gekocht en is precies zoals ik had gehoopt. Marc was er op de afgesproken tijd. Helaas was 1 laadje niet goed en ondanks dat ik dat niet gelijk in de gaten had was dat geen probleem en kwam Marc op de afgesproken tijd weer langs met een nieuw laadje. Top service dus. Nogmaals dank je wel.
13-07-2018 | Iris Goede service en snelle communicatie en levering, wie weet tot de volgende bestelling, bedankt! Groeten, Iris
10-07-2018 | Gert en Marga van Eck Hoi José, Mirjam en Marc, We zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. Ook de bezorging was prima. Marc was een uur eerder dan afgesproken, maar ik was ook eerder thuis, dus dat liep perfect. Samen met Marc de kast op de goede plek gezet. Hij heeft ook alle bouten nog even nagelopen en vast gedraaid. We hebben al wat leuke reacties gekregen en zulen jullie bedrijf zeker aanbevelen. We moeten de kast nog verder inrichten. Even een foto toegevoegd. Misschien tot een volgende keer. Groeten, Gert en Marga van Eck.
04-07-2018 | Harma Peeters Hi José, Dank voor je reactie, en het kastje is inderdaad zaterdagmiddag aangekomen. Mijn dochter is er erg blij mee, en ook ik vind t het een leuk lockerkastje. Het staat perfect in haar kamer die we omgeturned hebben tot een beetje industrial look, met een stukje muur met steenbehang, etc. En jullie zijn echt heel snel met leveren, dus dat is heel fijn! Groetjes, Harma.

Laat uw review achter

(wordt niet getoond op de website)
 

Bedankt voor uw review

We zullen uw review in behandeling nemen en na goedkeuring plaatsen op de website.

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld