vintage industriële locker metaal industriële locker zwart detail - pootje lockerkast industrieel zwart op pootjes industrieel metalen lockerkast zwart met metalen plank
vintage industriële locker metaal industriële locker zwart detail - pootje lockerkast industrieel zwart op pootjes industrieel metalen lockerkast zwart met metalen plank

New vintage locker zwart met 3 deuren.

Omschrijving: Helaas uitverkocht tot eind mei. Personeelslocker, zoals gevonden in de kleedruimte van een oude Italiaanse schoenenfabriek. De levertijd van de kast is maximaal vier weken, maar in veel gevallen korter, informeer bij José Klijn via: jose@rootsmann.nl. Geeft u even aan in welke woonplaats de kast geleverd moet worden? 
Afmetingen: 92 cm breed, 37 diep, 107 hoog
Kleur: Zwart
Materiaal: Metaal
Levertijd: Binnen tien weken
Artikelnummer: RM12TE310ZFA

€ 289,00 (incl. 21% BTW) Bezorgkosten: € 0,00

Achter ieder deurtje bevindt zich 1 legplankje. De breedte van ieder van de zes aparte vakken die zo ontstaan is 26,5 cm en de hoogte 46 cm.

Het Italiaanse verhaal achter deze kast: Opbergkast van metaal, we noemen hem onze Italiaanse kast: ‘distretti industriali’. Uit Italië komen niet alleen de mooist vorm gegeven spullen, Italianen zijn ook handige jongens op ambachtelijk-economisch gebied. Wij kunnen jaloers zijn op hun zogenaamde ‘distretti industriali’. Dit zijn clusters van afzonderlijke bedrijven die met elkaar een lokaal productiesysteem vormen. Veelal op ambachtelijke gebieden zoals kleding, keramiek of schoenindustrie. De bedrijven en alle medewerkers delen dezelfde normen en waarden. Ze concurreren niet alleen met elkaar, maar werken ook samen en delen zo hun specialistische kennis die in een spiraal omhoog, steeds groter en beter wordt. Innovatie is erg belangrijk in distretti industriali. De meeste distretti industriali liggen in het noorden en - in mindere mate - in het midden van Italië. De stad Vigevano ligt in het Noorden van Italië, in Lombardije. De stad is bekend om zijn schoenindustrie en heeft dus ook een distretto industriali. Op het gebied van schoenen en schoenenmachines. Welnu, deze kast van Rootsmann is geen schoenenkast. Eigenlijk is het een personeelskast. Werknemers kunnen er hun kleding en persoonlijke spullen in kwijt als ze ’s morgens op het werk komen en zich verkleden voor de lange werkdag. Je zult er geen paar achtergebleven Italiaanse designerschoenen in aan treffen, de kast is namelijk een hernieuwd exemplaar van Rootsmann. Wat je wel zult terugvinden in deze kast is de sfeer van het ambacht, van het maken van mooie spullen. In Italië. Rootsmann heeft ze in twee maten terugvonden, dit is de grote variant. Het verhaal krijg je meegeleverd in een koker welke is vastgemaakt aaan je kast.

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld