New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast met grote klok New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast - 2 New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast - detail lade New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast
New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast met grote klok New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast - 2 New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast - detail lade New vintage kast op wieltjes. Ook te gebruiken als TV kast

New vintage kast. Wordt ook als TV kast gebruikt.

Omschrijving: Deze schitterende industriële kast is voorzien van afneembare wielen, welke ook nog eens te blokkeren zijn. Het is een klein dressoir, maar wordt vaak gebruikt als TV kast. De opening, juist onder het bovenblad, maakt dat je daar je apparatuur kwijt kunt. En natuurlijk achter de twee deurtjes. In de acherkant zijn geen gaten geboord (voor snoeren e.d.). Omdat het vooraf niet duidelijk is waar de gaten zouden moeten komen, en, niet iedereen stelt prijs op voorgeboorde gaten aan de achterkant. U kunt dit gemakkelijk zelf doen. De levertijd van de kast is maximaal 4  weken, maar in veel gevallen korter, informeer bij José Klijn via: jose@rootsmann.nl. Geeft u wel even uw woonplaats door? De kast is ook de zien en te koop bij de winkels van Loods5 in Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort.
Afmetingen: 133 cm breed, 38 cm diep en 83 hoog
Kleur: Zwart
Materiaal: Metaal met wielen
Voorraad: 3
Levertijd: Binnen vier weken
Artikelnummer: RM12TE037YBX

€ 399,00 (incl. 21% BTW) Bezorgkosten: € 0,00

Een industriële kast van metaal kun je kopen in vele soorten en maten, maar dit exemplaar is wel heel origineel! De kast is op het eerste gezicht ontzettend stoer, maar heeft ook wat ronde en ranke vormen, waardoor het geen industrieel meubel is wat je overal tegenkomt. Het is een heel uniek industrieel kastje van metaal.

De opgegeven maten zijn inclusief wielen. Die kun je er gemakkelijk zelf onder schroeven, of er weer van af natuurlijk. De wielen kun je ook blokkeren, zodsat je kast niet wegrolt. 

Online en offline meubels bekijken.

Je bent nu aangekomen op de website van meubelmerk Rootsmann. Wist je dat we ook een enorm unieke showroom hebben? Gevestigd in De Kwakel. De industriële kast van metaal die je hier op de foto's ziet is ook te zien en te koop in de winkels van Loods5. 

Online bestellen is wel zo gemakkelijk: de kast wordt binnen 1 tot 3 weken (uiterlijk 4 weken) door onze eigen chauffeur / bezorger bij jou thuisbezorgd, helemaal gratis!

De kast wordt ook wel als TV kast gebruikt. Door de opening net onder het bovenblad en de twee deurtjes, is het kastje erg geschikt om er TV- en geluidsapparatuur in op te bergen. Achter de twee deurtjes is 1 legplankje gemonteerd. Vastgelast, dus je kunt het niet verwijderen. 

We hebben deze industriële kast van metaal, ook in het wit. Neem daarvoor even contact op met ons. (*) Acties m.b.t. kortingen gelden alleen bij bestellingen bij Rootsmann, online of in de showroom.

 

 

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld