Hou je het nog vol ;)?
23 januari 2019
Droog staan in januari..? In Engeland is 'Dry-January' ontstaan: de hele maand januari geen druppel alcohol drinken. Droog staan. En sinds 2014 is het daar al een paar jaar 'booming'! Steeds meer Britten gaan de uitdaging aan. Dit initiatief is nu definitief overgewaaid naar o.a. Nederland. Ook hier…
Lees meer

 
Dit mag je niet missen in 2019
07 januari 2019
Thema van het jaar 2019: 'Let the light in' De afgelopen jaren zijn er wereldwijd heftige ontwikkelingen geweest en wilde mensen de wereld soms een beetje buitensluiten. In 2019 krabbelen we weer uit dat dal en zijn er weer positieve berichten over bijvoorbeeld werkgelegenheid. We voelen de nieuwe …
Lees meer

inrichten woonkamer voorbeelden
 
Woonkamer inrichten voorbeelden
24 december 2018
Indeling woonkamer voorbeelden: Rootsmann heeft voor jou een aantal tips op een rij gezet om je woonkamer in te richten.
Lees meer

 
Wijnrek industrieel
18 december 2018
Geen ruimte voor een wijnkelder om je wijnvoorraad in op te slaan? Snap ik natuurlijk helemaal, daar heb ik zelf namelijk ook helemaal geen ruimte voor. De wijnflessen achter in een keukenkastje verstoppen was voor mij geen optie, dus bedacht ik dit wijnrek. Ik vertel je er graag meer over.
Lees meer

 
Messing is hot.
10 december 2018
Sinterklaas is al wer ver weg op de oceaan, en Kerst is in zicht. Groene kerstbomen, sfeervolle lampjes en glanzende kerstballen. En weet je wat hier ook helemaal bij past? Messing!
Lees meer

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld