Rootsmann nu ook in Maastricht!
19 maart 2019
Op een toplocatie: in het noordelijk deel van het centrum van Maastricht heeft Loods 5 een prachtige plek gevonden: De oude Sphinx fabriek. De charme en sfeer van de oude fabriek zijn behouden gebleven en de Rootsmann meubels passen perfect in dat plaatje.
Lees meer

 
De Nieuwe Zijderoute en jouw interieur
11 maart 2019
Rijke stoffen zoals fluweel, zijde en wol. In bijzondere dessins en kleuren uit verschillende culturen. Messing, goud,... Ze staan prachtig in zowel een stoer, industrieel interieur, als in een interieur met een moderne look. Deze grondstoffen en materialen kwamen oorspronkelijk voor in landen in Ce…
Lees meer

 
Iets voor jou? industrial glamour
28 februari 2019
De Industriële Glamour-look van Rootsmann Stoer én subtiel, glamour én leefbaar... Af en toe wil je de sfeer in huis veranderen, een beetje verfrissen. Een beetje Glamour geven aan je woonkamer. Het is natuurlijk heerlijk om nieuwe accessoires te scoren die hierbij passen. Maar j…
Lees meer

 
Omarm de lente! Kies voor de Botanische woontrend in huis
18 februari 2019
De voorjaarsbloeiers steken hun kopjes alweer boven de grond. Nog heel even geduld en dan trakteren de krokussen, narcissen en anemonen ons op een explosie van kleuren! Mooie volle tinten in paars, geel, oranje, rose en diep blauw.
Lees meer

 
Lekker shinen!!
15 februari 2019
Show je mooie spullen... in een stellingkast! Jouw mooie spullen vertellen jouw verhaal. Waar je van houdt en hoe je er mee omgaat. Zo laat je zien wie je bent. Maar hoe komen ze het best tot hun recht? Wat past goed bij elkaar en hoe zorg je ervoor dat het in de kast geen rommeltje wordt?
Lees meer

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld