Waarom messing niet in jouw interieur mag ontbreken
19 maart 2018
We kunnen er niet omheen: messing is DE woontrend van dit moment. Het rijke materiaal laat je interieur stralen. Daarom mag een messing kast niet in onze collectie ontbreken. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: een echte eyecatcher in jouw woning.
Lees meer

 
Een ode aan de industriële schuifdeur
13 maart 2018
Industriële schuifdeuren. Ze hebben een plekje in ons hart veroverd. De robuuste schuifdeuren staan garant voor een spectaculair effect in iedere ruimte. Daarom vormen ze de inspiratiebron voor de allernieuwste aanwinst in onze collectie. Maak kennis met het industriële schuifdeurkastje va…
Lees meer

 
Verrassend effect: kleur je betonvloer
05 maart 2018
Denk je aan een betonvloer, dan denk je aan grijs. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je betonvloer te kleuren? Zo geef je je betonnen vloer een verrassend andere uitstraling. Welke kleur zou jij kiezen?
Lees meer

 
Op chic: zo geef je je interieur een luxe make-over
26 februari 2018
Aaibare stoffen, diepe kleuren, rijke prints en messing accenten: 2018 is het jaar van de luxe. Ben jij klaar voor een beetje glamour in huis? Met deze tips geef je je interieur in een handomdraai een luxe make-over.
Lees meer

 
Dit is DE woontrend van 2018: roze in huis
20 februari 2018
Warm, elegant en helemaal on trend: roze in huis. DE woontrend voor 2018. En dan niet fel of mierzoet, maar een onweerstaanbare mix van poederroze en oudroze. Denk jij bij roze aan tuttig en meisjesachtig? Wij laten je zien hoe deze veelzijdige kleur juist super stijlvol kan zijn.
Lees meer

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld